FC Braşov are un antrenor nou, pe croatul Vjekoslav Lokica

Foto: facebook.com/fcbrasovofficial
Foto: facebook.com/fcbrasovofficial

Schimbările de antrenori continuă în Liga I, aproape toate echipele renunţând deja la tehnicienii cu care au început sezonul. FC Braşov a ajuns deja la al treilea antrenor din acest sezon, început cu Cornel Ţălnar pe banca tehnică, acesta fiind înlocuit la puţin timp de la startul stagiunii, la jumătatea lunii august, de Adrian Szabo.

Deşi Szabo a scos echipa din zona retrogradării şi a dus-o pe locul 10 după 17 etape, conducerea clubului a considerat că este momentul unei noi schimbări. Imediat după finalul sezonului de toamnă, şefii echipei au început negocierile cu cehul Dusan Uhrin jr., negocieri care însă au eşuat. Tot la un antrenor din afara ţării a apelat în cele din urmă echipa ardeleană, croatul Vjekoslav Lokica fiind adus pentru a pregăti pe FC Braşov în retur.

Lokica are 50 de ani şi a semnat un contract pentru două sezoane şi jumătate. Tehnicianul era liber de contract după ce în luna iulie 2014 s-a despărţit de echipa FK Zagreb. Lokica a mai antrenat în carieră printre altele pe HNK Sibenik sau NK Primorje.

“Este un proiect pe termen lung la finalul căruia dorim ca FC Braşov să fie una dintre echipele care va lupta pentru calificarea în cupele europene”, a declarat despre numirea lui Lokica directorul general al echipei braşovene, Constantin Zotta, pentru pagina de Facebook a clubului.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *