Rapid Bucureşti a renunţat la colaborarea cu antrenorul Ionel Ganea

Ionel GaneaClubul Rapid Bucureşti şi antrenorul Ionel Ganea au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului dintre cele două părţi din cauza rezultatelor modeste înregistrate de formaţia giuleşteană în prima parte a sezonului din Liga I.

După nouă etape, Rapid se află pe locul 14, poziţie retrogradabilă, cu opt puncte şi doar două victorii înregistrate, iar în weekend a pierdut pe teren propriu cu 3-0 derbiul cu Dinamo Bucureşti, deşi giuleştenii au avut un jucător în plus încă din minutul 7.

Ganea, 41 de ani, fusese instalat în funcţie la data de 24 iulie şi semnase un contract valabil pentru un sezon. Ganea îl înlocuia pe Viorel Moldovan care promovase echipa în Liga I, dar înaintea noului sezon a preluat conducerea echipei naţionale de tineret a României.

Pentru postul rămas vacant, conducerea clubului negociază cu Marian Rada, cel care a mai condus pe Rapid în patru rânduri. Rada încă nu a acceptat oferta, spunând că îşi doreşte ca mai întâi să fie plătite salariile restante, iar contractul său să fie unul ferm.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *