ASA Târgu Mureş l-a demis din funcţie pe antrenorul Adrian Falub

Foto: radiomures.ro
Foto: radiomures.ro

Clubul ASA Târgu Mureş a anunţat că a renunţat la colaborarea cu antrenorul Adrian Falub, în ciuda parcursului bun în Liga I al echipei promovate în primăvară din al doilea eşalon.

“Am discutat în Consiliu, am avut o discuţie şi cu Falub. Am ajuns la soluţia rezilierii contractului de comun acord. Acum se fac actele, mâine urmează să le semnăm. Toţi am considerat că n-am avut joc efectiv, mai ales la ultimul meci s-a văzut asta. Iar de câteva ori am câştigat în ultimele minute. Acum suntem în discuţii cu Cristi Pustai, să vină la noi”, a declarat pentru Mediafax viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior, care este membru în Consiliul de Administraţie al ASA Târgu Mureş.

Adrian Falub are 43 de ani şi a pregătit echipa târg-mureşeană din data de 25 martie, având o contribuţie importantă la revenirea formaţiei în Liga I.

După nouă etape scurse din acest sezon, ASA Târgu Mureş se află pe locul şase în Liga I, cu 15 puncte şi doar două înfrângeri.

Cristian Pustai, tehnicianul cu care a anunţat Maior că se negociază pentru preluarea echipei, este liber de contract după ce în luna aprilie s-a despărţit de Pandurii Târgu Jiu, echipă pe care o antrenase timp de un an şi patru luni.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *