Adrian Hârlab a renunţat la conducerea tehnică a echipei Corona Braşov

Adrian HârlabAntrenorul Adrian Hârlab a declarat că demisionează de la conducerea grupării Corona Braşov, ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii I şi echipă deja retrogradată.

“După meciul pierdut cu Viitorul am avut o stare de nervozitate şi nu am dorit să transmit acest lucru şi jucătorilor, aşa că am stat deoparte două zile. Chiar nu vreau să mă îmbolnăvesc din cauza fotbalului, astfel că m-am gândit bine şi am decis să renunţ. Îi las locul lui Daniel Bona, cel care cunoaşte cel mai bine lotul de jucători. Am vorbit şi cu preşedintele secţiei de fotbal, Ciprian Anghel, şi am considerat că este cea mai bună decizie. Le urez multă baftă jucătorilor şi lui Dan Bona la ultimele meciuri din acest campionat”, a spus Hârlab.

Dan Bona a reuşit promovarea cu formaţia braşoveană în Liga I şi este al patrulea antrenor care se ocupă de pregătirea echipei în actualul sezon, după Nicolae Manea, Ionel Gane şi Adrian Hârlab. Bona va debuta ca antrenor principal în Liga I în partida din deplasare cu Steaua, ce se va disputa luni.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *