Petre Grigoraş a redevenit antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu

Petre GrigoraşPandurii Târgu Jiu şi-a prezentat oficial noul antrenor principal al echipei, Petre Grigoraş. Acesta revine la Târgu Jiu, acolo unde a mai antrenat în perioada octombrie 2010-ianuarie 2013.

Petre Grigoraş a semnat un contract cu Pandurii valabil până în iunie 2016 şi va redebuta pe banca echipei gorjene duminică în meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, din etapa cu numărul 29 a Ligii I.

Pandurii Târgu Jiu a rămas fără antrenor după încetarea de comun acord a contractului lui Cristi Pustai, tehnicianul care a pregătit echipa din ianuarie 2013, după plecarea lui Grigoraş.

După despărţirea de Pandurii, Grigoraş a mai antrenat pe Oţelul Galaţi şi CFR Cluj, fără însă a sta foarte mult timp la conducerea celor două echipe, plecând de la Oţelul din cauza situaţiei financiare a clubului şi fiind demis de la CFR Cluj în urma rezultatelor slabe înregistrate.

Petre Grigoraş îi va avea în stafful său de la Pandurii ca secunzi pe Marian Dinu şi Dorian Gugu, ca antrenor cu portarii pe Dan Moţei şi ca preparator fizic pe Gheorghe Avram.

Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 6 în clasamentul Ligii I, cu 42 de puncte, la şapte puncte în urma lui Dinamo, echipă aflată pe locul 4, ultimul care duce în Liga Europa în sezonul viitor.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *