Liviu Ciobotariu şi-a dat demisia de la FC Vaslui. Costinel Botez asigură interimatul

Liviu CiobotariuAntrenorul Liviu Ciobotariu a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei FC Vaslui, deoarece nu mai putea gestiona situaţia în care se află gruparea moldavă. Antrenorul secund Costinel Botez va asigura interimatul.

“Mi-a fost greu să iau această decizie. M-am gândit toată noaptea, nu am putut să închid un ochi, însă mi-a devenit imposibil să mai gestionez această situaţie. Erau lucruri extrasportive care nu depindeau de mine şi pe care eu nu puteam să le rezolv. Toată lumea şi-a dat demisia de la club, nu aveam cu cine să organizez meciurile, deplasările. Chiar nu mai aveam cum să merg mai departe”
, a spus Ciobotariu, pentru www.prosport.ro

FC Vaslui trece printr-o perioadă de criză financiară, mulţi jucători fiind neplătiţi de câteva luni şi ameninţând că nu se vor mai prezenta la antrenamente şi la meciuri.

Ciobotariu a debutat la FC Vaslui în partida pierdută, la 18 octombrie, în deplasare, contra Coronei Braşov, scor 1-2. Ultimul său meci a avut loc, la 19 aprilie, împotriva aceleiaşi echipe, scor 8-1, cea mai mare victorie din istoria echipei FC Vaslui în Liga I.

Costinel Botez, antrenorul interimar, a fost unul dintre secunzii lui Ciobotariu la FC Vaslui. El va conduce echipa la meciul de sâmbătă cu Universitatea Cluj.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *