Cristian Pustai şi-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu

Cristi PustaiAntrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea gorjerană, a anunţat agenţia Mediafax.

“Domnul Pustai a dorit să reziliem contractul, iar acest lucru s-a făcut pe cale amiabilă. Dânsul mai avea încă doi ani de contract, dar ne-a transmis că pentru binele echipei este mai bine să renunţe. Eu îi mulţumesc pentru tot ceea ce a realizat la Pandurii, îi doresc mult succesc în continuare şi sper ca pe viitor să mai colaborăm”, a afirmat pentru sursa citată preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu.

În vârstă de 46 de ani, Pustai a preluat conducerea tehnică a formaţiei Pandurii Târgu Jiu în luna ianuarie a anului 2013, înlocuindu-l pe Petre Grigoraş. Acesta din urmă are mari şanse să revină la conducerea grupării gorjene, Grigoraş fiind în prezent liber de contract.

După 28 de etape, Pandurii ocupă locul 6 cu 42 puncte în Liga I, la şapte puncte de Dinamo, ocupanta locului 4, ultimul care asigură calificarea în Liga Europa.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *