Dănciulescu a pus capăt carierei de fotbalist şi a fost numit team-manager la Dinamo

Ionel Dănciulescu - Marius AlexeAtacantul Ionel Dănciulescu, jucătorul care a adunat cele mai multe meciuri în Liga I şi se află pe locul doi într-un clasament al golgheterilor din toate timpurile, şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist. În vârstă de 36 de ani, Dănciulescu a adunat 515 meciuri în campionatul României, pentru Electroputere Craiova, Dinamo şi Steaua şi a marcat 214 goluri, doar Dudu Georgescu, cu 252 de reuşite, întrecându-l la acest capitol. A jucat pentru Dinamo timp de 15 sezoane şi va rămâne în interiorul clubului bucureştean, fiind numit în funcţia de team-manager al alb-roşilor.

“Fără Dinamo, cu siguranţă nu aş fi ajuns la acest nivel. Vreau în primul rând să le mulţumesc suporterilor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit. Fără sprijinul lor, al conducătorilor şi coechipierilor nu cred că aş fi ajuns până aici. Viitorul meu a fost este şi va fi legat de Dinamo. Este o decizie luată de mine, acum cred eu că este momentul cel mai bun de a mă retrage şi, aşa cum am spus, există viaţă şi după ce mă las de fotbal, asta este clar”, a spus Dănciulescu într-o conferinţă de presă.

În actualul sezon, Dănciulescu a bifat doar şase meciuri pentru Dinamo, cinci în campionat şi unul în Cupa României, în această competiţie reuşind să şi marcheze singurul său gol stagional. Jucătorul nu a mai evoluat în ultima vreme, dar promite să ajute clubul bucureştean şi din noua poziţie, aşa cum a făcut-o pe teren: “Ultima dorinţă a mea a fost să joc ultimul meci la Dinamo. Nu cred că va fi absolut niciun fel de problemă că mă voi retrage. Există viaţă şi după ce te laşi de fotbal. Deci nu-mi fac niciun fel de problemă, pentru că important este că voi rămâne aici, unde mi-am dorit eu, în cadrul clubului şi voi căuta să ajut clubul cum am făcut-o şi ca fotbalist.”

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *