Antrenorul Ionel Gane a preluat banca tehnică a echipei Corona Braşov

Ionel GaneIonel Gane este noul antrenor principal al echipei Corona Braşov, ocupanta locului 17 în Liga I cu un singur punct adunat în şase etape. Tehnicianul în vârstă de 41 de ani era liber de contract după ce echipa pe care a pregătit-o în prima jumătate a acestui an, CS Turnu Severin, s-a desfiinţat în vară după retrogradarea din Liga I.

Gane îl înlocuieşte în funcţie la Corona pe Nicolae Manea care a fost promovat în postul de preşedinte al secţiei de fotbal, în locul lui Paul Enache, acesta demisionând recent.

“Am acceptat cu mare încredere propunerea celor de la Corona de a prelua echipa. A fost o decizie importantă şi mă bucur foarte tare că ne-am înşeles. Ştiu foarte bine situaţia echipei, am urmărit câteva meciuri şi pot spune că nu este nimic pierdut. Din punctul meu de vedere, campionatul începe acum. Sunt încrezător şi chiar cred că putem să evităm retrogradarea. Mă voi implica maxim în acest lucru şi voi face tot ce ţine de mine ca să le transmit şi jucătorilor acest lucru. Vreau să ne luptăm pentru fiecare punct, indiferent de echipa pe care o vom avea în faţă. Îmi doresc foarte tare ca această echipă să arate o altă faţă la reluarea campionatului. Ştiu că nu va fi uşor, dar nu este nimic imposibil. La club este o situaţie mai delicată din punct de vedere financiar, dar nu doar la Braşov sunt aceste probleme ci aproape peste tot. Cum am mai spus însă, am mare încredere că ne vom descurca”, a spus Ionel Gane la conferinţa de prezentare a sa în noua funcţie.

Corona Braşov a promovat în primăvară din Liga II şi este pentru prima dată în istoria scurtă a clubului în primul eşalon. Echipa a fost înfiinţată în anul 2007. În cele şase etape scurse din noul sezon, Corona a suferit cinci înfrângeri şi a obţinut un punct în meciul de pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, din runda a cincea.

Ionel Gane şi-a început cariera de antrenor în 2009, la Universitatea Craiova şi a mai antrenat pe Gaz Metan CFR Craiova între 2009 şi 2011, înainte de a fi numit principal la CS Severin la începutul anului 2013.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *