U.Jolidon Cluj a pierdut şi ultimul meci din grupele Ligii Campioanelor

Vicecampioana României la handbal feminin, U.Jolidon Cluj, şi-a încheiat participarea în Liga Campioanelor cu o înfrângere. Echipa ardeleană a pierdut cel de-al şaselea meci disputat în Grupa B, fiind învinsă în deplasare de campioana Ungariei, ETO Gyor, scor 37-26.

U Cluj a rezistat doar în primele zece minute, la capătul cărora scorul era egal, 5-5, dar maghiarele s-au desprins pe tabelă, în minutul 16 conducând cu 10-6. Pe final de repriză, echipa pregătită de Gheorghe Covaciu a mai redus diferenţa, ETO conducând la pauză cu 16-14.

Repriza secundă a avut un start echilibrat, diferenţa de două goluri păstrându-se în primele zece minute, dar la fel ca şi în precedentele meciului, U.Jolidon a pierdut ritmul impus de adversare şi diferenţa a început să se mărească, la final fiind de 11 goluri. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Florina Chintoan, autoare a nouă goluri pentru U.Cluj.

Ardelencele aflate la prima participare în faza grupelor Ligii Campioanelor nu au obţinut vreun punct în grupă, încheind pe locul 4, ultimul.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *