Bradley Wiggins a fost externat din spital după accidentul de maşină de miercuri

Ciclistul britanic Bradley Wiggins, campion în Turul Franţei şi la Jocurile Olimpice, a petrecut o noapte în spital din cauza unei accidentări uşoare la coaste, alături de câteva zgârieturi, suferite după ce a fost lovit de o maşină în timp ce mergea pe bicicletă.

Wiggins a fost acroşat de o furgonetă care ieşea dintr-o benzinărie. Ciclistul era în timpul unui antrenament, în apropiere de locuinţa sa din Lancashire, în nordul Angliei.

Doctorul echipei Sky, la care este înregimentat Wiggins, a declarat: ” Bradley a fost externat din spital după ce a suferit accidentări minore. Între acestea, o lovitură la mâna dreaptă şi alta la coaste, dar ne aşteptăm ca el să-şi revină complet într-un termen foarte scurt. Va petrece weekendul acasă, în convalescenţă, alături de familie.”

Mai gravă este însă accidentarea suferită de antrenorul principal al echipei de ciclism a Marii Britanii, Shane Sutton. Acesta a fost de asemenea lovit de o maşină, şi are răni în zona capului. A purtat cască, iar asta probabil i-a salvat viaţa. Va mai face o serie de teste medicale şi va rămâne internat în spital pentru mai multe zile.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *