HCM Constanţa a pierdut primul meci din grupele Ligii Campionilor

Aflată pentru a şaptea oară în istorie în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, HCM Constanţa a început noul sezon cu o înfrângere pe terenul echipei suedeze IK Savehof. Începutul meciului a fost echilibrat, HCM conducând cu 6-5 în minutul opt. Avea să fie ultima oară când gruparea constănţeană s-a aflat în avantaj, suedezii mărind diferenţa în fiecare minut, şi conducând la cinci goluri în minutul 22. Pe finalul primei reprize, “Marinarii” au mai revenit în joc, la pauză Savehof având un ecart de două goluri, scor 19-17.

Lucrurile s-au derulat sub acelaşi scenariu şi în repriza secundă, cu gazdele mărind diferenţa la cinci goluri, şi constănţenii revenind la maxim două goluri. În cele din urmă, echipa suedeză a câştigat cu 35-31. Partida s-a disputat la Goteborg, deoarece sala în care Savehof îşi dispută meciuri de acasă în competiţia internă nu este omologată pentru Liga Campionilor.

În următoarea etapă din grupă, HCM Constanţa va primi vizita echipei maghiare Veszprem. “Marinarii” sunt în aceeaşi situaţie cu Savehof, neprimind acceptul din partea Federaţiei Europene de a disputa meciuri în propria sală, la Constanţa, astfel că vor juca partidele de pe teren propriu în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *