Univ.Bucovina Suceava are un nou antrenor: Bernicu în locul lui Bibirig

Univ.Bucovina Suceava a început slab noul sezon din Liga Naţională de handbal masculin, cu două înfrângeri, astfel că şefii clubului au decis schimbarea conducerii tehnice. Leonard Bibirig a fost înlocuit după trei ani în funcţia de antrenor, lăsându-i locul lui Răzvan Bernicu.

Bibirig venise la Suceava în 2007 şi în primele două sezoane a fost jucător şi antrenor secund, apoi din 2009 a preluat funcţia de antrenor principal pe care a ocupat-o până în prezent cu o pauză între iulie şi noiembrie 2011. Însă în primele două etape din noul sezon Bucovina Suceava a pierdut la Reşiţa meciul cu CS Caraş Severin, scor 30-23, apoi a cedat acasă cu 33-34 partida cu Potaissa Turda, astfel că s-a hotărât schimbarea conducerii tehnice.

Directorul tehnic al clubului, Petru Ghervan, a menţionat că instalarea lui Bernicu în funcţia de antrenor principal este o mutare provizorie, iar după analiza cauzelor evoluţiei slabe a echipei în ultima vreme se va stabili dacă actuala conducere poate îndrepta lucrurile sau va fi adus un alt antrenor.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *